Bilder från Indien

Bilder från Indien resan -04/05

Waterfall cafe

Jag har varit ute och använt mina ben lite. Ett vattenfall och ett cafe hittade jag. Egentligen var vattenfallet inte så mycket att se men vägen dit var helt underbar. Jag var ungefär två meter från snö. Tyvärr så kan jag inte vända på bilder på den här datorn så jag kan inte ladda upp […] Läs hela inlägget – Waterfall cafe »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | 2 kommentarer

Som vanligt lite mera bilder från Indien

I vanlig ordning så tänkte jag skriva nått intressant men det blev bara en uppdatering med bilder. Jag har köpt lite böcker har i Daramsala. Någon Feng Shui, Zen och Tibetanska döds boken. Det finns många spirituella böcker här och dom är mycket billigare än i Sverige. Tänkte skicka hem dom innan jag åker härifrån […] Läs hela inlägget – Som vanligt lite mera bilder från Indien »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Taggat med: , , , | 1 kommentar

Ljudbilder och en pizza revolution

Hmm här kommer en liten uppdatering med nymodigheter som ljud. Till er alla i lägsta möjliga kvalitet. Ljudet är inspelat till bilden nedan. Jag vet inte om det hörs så bra men det är ljudet av trummor och pinnarna som slårs mot varandra. Ljudet kan man ladda ner här. I förgår så skulle jag beställa […] Läs hela inlägget – Ljudbilder och en pizza revolution »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Taggat med: , | Kommentarer inaktiverade för Ljudbilder och en pizza revolution

Something sweet

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Taggat med: , | Kommentarer inaktiverade för Something sweet

Färgbilder! (Pushkar & Delhi)

Vi ber er att skriva lite mera kommentarer sa vi känner oss älskade! Igår kväll blev jag riktigt orolig för min kropp när det kom något röd aktig vätska ur min snopp. Direkt så undrade jag om jag var lite sen i min utveckling och jag fatt min mens först nu. Eftersom jag inte vet […] Läs hela inlägget – Färgbilder! (Pushkar & Delhi) »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Taggat med: , | 5 kommentarer

Bönerullar, böneflaggor och någon buddist

Här är lite bilder från Gompas vi har besökt här i Gangtok (Sikkim provinsen). En Gompa är ett Buddistiskt bönehus. Dom brukar vara byggda lite som fästningar med en mur runtomkring.

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Taggat med: , , , , | Kommentarer inaktiverade för Bönerullar, böneflaggor och någon buddist

Possitiva dagen pa Tiger Hill

Klockan var fyra pa morgonen, possitiva dagen (Kalle och jag hade bestamt oss far att bara vara possitiva) hade tagit sin borjan. Vi skulle till Tiger Hill. Enkel resa. Det var ett bra beslut som Kalle skrev. Vagen tillbaka var hur vacker som helst. Sa vacker som man bara maste uppleva, tror inte att vara […] Läs hela inlägget – Possitiva dagen pa Tiger Hill »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | 4 kommentarer

Det ar bara aventyr vi kan raka ut for

Sa lad henriks och mitt motto under gardagens utflykt. Dagen borjade med att vi klev upp klockan 04.00 och gick ut for att kolla om det var klart vader, det var stjarnklart och manen synstes bra sa vi begav oss ner till omradet dar taxijeeparna haller till och 40 minuter senare och 55 rupies fattigare […] Läs hela inlägget – Det ar bara aventyr vi kan raka ut for »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | 5 kommentarer

bilder fran varanasi

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | 3 kommentarer

Mera bilder, skillnad mellan en Tibetan och Indier

Har i Darjeeling finns det manga Tibetaner. Dom flesta ar sa langt fran en Indier man kan komma. Dom kan ge en bra vagbeskrivningar, dom ar snalla mot djur, dom ar inte jobbiga nar man vill kolla i en affar, dom har en kansla for hur man klar sig, och kvinnorna verkar ha mycket mera […] Läs hela inlägget – Mera bilder, skillnad mellan en Tibetan och Indier »

Kategorier: Bilder från Indien, Indien | Kommentarer inaktiverade för Mera bilder, skillnad mellan en Tibetan och Indier