browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Indien

Resedagbok från min resa i Indien. Jag reste runt i 5-6 månader och här är mina berättelser från tiden i Indien -04/05 Även Kalle & Annika mina resekompisar har skrivit om denna resa.

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Eller vi har varit hemma sen den 2’a maj. Kalle har fortsatt till Island och syster ska efter han om några veckor. Allt ar bra med oss vad jag vet. Lite skum i magen är jag men det är man sa van vid nu så. Väldigt svårt att skriva med … Continue reading »

Categories: Indien | Kommentarer inaktiverade för Hemma igen

Delhi Belly

Nu har magsjukan slagit till igen, först trillade jag dit och dan efter var det Henriks tur. Jag har inte varit sängliggande och är ganska bra igen efter en dålig dag, men Henrik har sovit mest idag och är mindre stabil i magområdet. Annars är Dehli ett grymt ställe vi åker in till shoppingområdet varje … Continue reading »

Categories: Indien | Tags: , | 1 Comment

Taj Mahal

Igår åkte vi till Agra för att se Taj Mahal. Tåget gick kl 7 på morgonen och tog tre timmar från Delhi. Eftersom det inte blev så många sovtimmar vi är van vid den natten var vi både trötta och hungriga när vi kom fram till Agra. Då fick vi tjafsa länge om ett bra … Continue reading »

Categories: Indien | Tags: , , | 1 Comment

mycket snabbmat

vi fick nastan en chock nar vi kom till delhi igar morse. det ar sa otroligt varmt har. vi vet inte hur varmt, men iaf over 30 grader. man maste sova med flakten pa for fullt och utan nanting over sej. har inte varit sa har varmt sen nar kom till bombay i november. det … Continue reading »

Categories: Indien | 1 Comment

Delhi

Delhi är värsta shopping stället. Idag har jag testat en PSP som var jävligt cool. Den kostade runt 2200:- svenska kronor. Lite mycket tycker jag så istället köpte jag en Nintendo DS för 1500:- med ett spel. Det är 100:- mindre än jag sett den för hemma och då får man inget spel med heller. … Continue reading »

Categories: Indien | Tags: , , , | 2 Comments

traningsvark

igar gick jag upp tidigt for att prova pa yoga ute i skogen. det borjade halv nio, men man skulle traffas 8 vid ett cafe och jag uppskattade att det skulle ta en halvtimme att ga dit, sa halv atta gick jag ivag hemifran. varken kalle eller henrik ville folja med. det tog i sjalva … Continue reading »

Categories: Indien | Kommentarer inaktiverade för traningsvark

Waterfall cafe

Jag har varit ute och använt mina ben lite. Ett vattenfall och ett cafe hittade jag. Egentligen var vattenfallet inte så mycket att se men vägen dit var helt underbar. Jag var ungefär två meter från snö. Tyvärr så kan jag inte vända på bilder på den här datorn så jag kan inte ladda upp … Continue reading »

Categories: Bilder från Indien, Indien | 2 Comments

massa god mat

det har ar den basta staden i inden nar det galler restauranger iaf. det finns akta koreanska, japanska, thailandska och en fransk restaurang har, alltsa manniskor fran dom landerna som har startat en restaurang. inte som alla ”italienska” restauranger som finns overallt i indien som har indiska agare och kockar som gor sin version av … Continue reading »

Categories: Indien | Kommentarer inaktiverade för massa god mat

skogspromenad

idag tankte vi ga till dharamkot, en by som ligger 3 km uppat. det var jattefin vag dit genom skogar pa bergslandskap. det kandes lite som sverige med alla barrtrad, forutom aporna i traden och kossorna som betade pa marken. vi kom fram till ett stalle dar vagen delade sej at fem hall och vi … Continue reading »

Categories: Indien | Kommentarer inaktiverade för skogspromenad

Inte langt kvar nu

Snart lamnar vi Mcleod Ganj (om nagra dar iaf) och beger oss soderut mot dehli och agra men aven om vi inte har gjort mycket mer an att slappa har sa har vi fatt nanting gjort iaf. Innan vi kom hit sa fick vi tips om en gammal tibetan tant som ville sprida en bok … Continue reading »

Categories: Indien | Kommentarer inaktiverade för Inte langt kvar nu