browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Det ar bara aventyr vi kan raka ut for

Posted by on 08.03.2005

Sa lad henriks och mitt motto under gardagens utflykt. Dagen borjade med att vi klev upp klockan 04.00 och gick ut for att kolla om det var klart vader, det var stjarnklart och manen synstes bra sa vi begav oss ner till omradet dar taxijeeparna haller till och 40 minuter senare och 55 rupies fattigare sa stog vi pa en utkikspunkt pa tiger hill som ligger pa ca 2600 meter hojd. Dar fros vi, drack kaffe, kollade pa soluppgangen och fick en mycket fin utsikt over varldens 3:e hogsta berg som har ett omojligt namn. Och plus allt det har sa trangdes vi med ca 200 indier som ocksa skulle kolla pa utsikten(indierna var ju inte helt ovantat minst lika intresserade av oss som utsikten).
Darifran sa tog som allra flesta jeep tillbaks till Darjeeling men henrik och jag bestamde oss for att ga tillbaks vilket visade sig vara ett mycket bra beslut for vagen(stigen) ner fran kullen var hur fin som helst. Vi gick igenom ett omrade med tibetanflaggor som jag typ hur manga kort som helst pa ocksa gick vi och kollade pa 4 eller 5 buddisttempel. Vi gick efter Toytrain ralsen(ett jattelitet tag som kostar jattemycket att aka)sa vi fick se all den fina utsikten helt gratis, promenaden tog ju minst 4 timmar med den sista kvarten var i mycket starkt lutande uppforsbacke innan vi var framme pa vart hotell. Vi slockande bada pa sangarna i nagra timmar och var ganska mor i kroppen men allt som allt var det en harlig utflyckt.
Nan buddisttempelgrej Mt. Kumpash.. nanting 8500 hogt iaf Henrik och Darjeeling Kalle ater ett varmande tibetanbrod i kylan En rolig installning pa kameran och en stilig kille

5 Responses to Det ar bara aventyr vi kan raka ut for