browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ljudbilder och en pizza revolution

Posted by on 30.03.2005

Hmm här kommer en liten uppdatering med nymodigheter som ljud. Till er alla i lägsta möjliga kvalitet. Ljudet är inspelat till bilden nedan. Jag vet inte om det hörs så bra men det är ljudet av trummor och pinnarna som slårs mot varandra.

Ljudet kan man ladda ner här.

Fargbild

I förgår så skulle jag beställa en pizza. En med kundens valfria fyllning. Bananer ville jag ha på min pizza. Kyparn sprang iväg. Kom tillbaka och sa att det gick inte. Jo det går, vad är problemet. Kalle erbjöd sig till och med att gå in i köket och lägga bananer på pizzan om inte kocken klarade av det. Kyparen sprang iväg igen. När han kom tillbaka sa han att kocken kunde lägga bananer runt pizzan. Jag ville ha dom på. Det slutade med att kyparen fick ringa ägaren som sa till kocken att det gick bra med bananer på pizzan. Jag blev mycket nöjd och kyparen fick 20rs i dricks eftersom han var så duktig och fick kundens vilja fram.

För dom som är intresserade så är mitt kiss i sin normala gulaktiga färg igen. Verkade inte vara nått fel på min kropp, bara jag som var lite hypokondrisk.

Comments are closed.