browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Färgbilder! (Pushkar & Delhi)

Posted by on 28.03.2005

Vi ber er att skriva lite mera kommentarer sa vi känner oss älskade!

McDonken kanske inte har barnarbetare men arbetsverktygen verkar inte vara så bra Holi festivalen Holi festivalen, färgoffer Färgoffer, Holi festivalen Holi, färgoffer Kalle flashar

Igår kväll blev jag riktigt orolig för min kropp när det kom något röd aktig vätska ur min snopp. Direkt så undrade jag om jag var lite sen i min utveckling och jag fatt min mens först nu. Eftersom jag inte vet så många killar som har mens så la jag den teorin åt sidan medan fantasin skenade iväg. Tror det beror på att jag inte drack så mycket vatten igår så mitt urin blev gul/röd aktigt. Malaria, pest, kolera och andra dödliga sjukdomar har min paranioditet redan avskrivit. Jag tror ingen doktor tycker det är bra att urinet är rödaktigt och om jag inte kissar gult i morgon kanske jag måste uppsöka en sån. Idag har jag försökt dricka mera vatten än dom vanliga två litrarna jag ungefär får i mig. För att göra saken bättre så ramlade jag i en trappa idag också. Inte roligt, jag slog mig på hander, armbågar och rygg.

5 Responses to Färgbilder! (Pushkar & Delhi)