browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Delhi

Posted by on 25.04.2005

Delhi är värsta shopping stället. Idag har jag testat en PSP som var jävligt cool. Den kostade runt 2200:- svenska kronor. Lite mycket tycker jag så istället köpte jag en Nintendo DS för 1500:- med ett spel. Det är 100:- mindre än jag sett den för hemma och då får man inget spel med heller. En snygg tröja och en skjorta hittade jag också. Det är så jag skäms över mina utgifter när jag ”snålat” snart i fyra månader. Vi fick tips av Thomas om Gurgaon som har riktigt stora shopping ställen. Där ska vi ta en heldag senare i veckan. Det är inte så långt kvar nu och det blir lite mera lyx. Subway mackor och deras iskaffe är super gott. Senast jag åt det var i Australien -02. Finns det verkligen ett Subway i Stockholm? I morgon ska vi till Agra och Taj Mahal. Vi åker hem samma kväll. Snart ses vi hemma.

2 Responses to Delhi

  1. Karin

    Menar du att hem New Dehli? Ni kommer väl inte hem till Stockholm förrän måndag den 2/5. Det är då vi räknar med att hämta er på Arlanda i alla fall.
    Kram mor

  2. Henrik

    Jo jag menar att vi aker hem till New Delhi. Vi aker hem om tva timmar fran Agra. Min biljett ar klar och allt sant (till Sverige), sa nu ar det bara shoppingdagar kvar i Delhi innan vi aker hem till Southport..