browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

traningsvark

Posted by on 21.04.2005

igar gick jag upp tidigt for att prova pa yoga ute i skogen. det borjade halv nio, men man skulle traffas 8 vid ett cafe och jag uppskattade att det skulle ta en halvtimme att ga dit, sa halv atta gick jag ivag hemifran. varken kalle eller henrik ville folja med. det tog i sjalva verket bara tio minuter eller en kvart att ga dit, och tranaren kom inte forran halv nio ungefar sa jag hade kunnat sova lite mer om jag visste det.
vi vara bara fyra elever, en till som gick for forsta gangen och tva som verkade ha tranat jattelange. det stod pa lappen att det skulle halla pa i tva timmar sa kalle skulle komma och vanta pa mej vid cafeet halv elva. men tranaren drog ut pa tiden sa jag kom inte forran vid halv tolv. kalle hade ocksa varit ute i god tid sa han hade vantat pa mej i en timme och 20 minuter, stackarn.
vi gjorde massa olika ovningar, bla ga upp i brygga och sta pa huvudet (som han var tvungen att hjalpa mej och den andra nyborjaren med). det var ganska kul, men jag gillade yogan i rishikesh battre dar vi gjorde farre ovningar och mer noggrannt pa varje. och det var bara en och en halv timme. tva och en halv eller om det var 3 timmar vi holl pa var lite val lange. det blev for sen frukost for min smak.
idag har jag ont i hela kroppen, speciellt i ryggen, axlarna och benen. sa det blir inge mer yoga. vi har ju bara tre dagar kvar har nu =(

Comments are closed.