browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Inte langt kvar nu

Posted by on 18.04.2005

Snart lamnar vi Mcleod Ganj (om nagra dar iaf) och beger oss soderut mot dehli och agra men aven om vi inte har gjort mycket mer an att slappa har sa har vi fatt nanting gjort iaf. Innan vi kom hit sa fick vi tips om en gammal tibetan tant som ville sprida en bok om hennes liv och flykt fran tibet, sa nu till slut sa har vi hittat hennes hus(det lag bara nagra meter fran vart hotell) och varit dar pa fika. Hon kunde inte sa mycket engelska men enligt tibetansk tradition sa bjod hon pa en enorm mangd te som bestod av mjolk och smor. Det smakar ungefor lika gott som det later men det var bara att bita ihop och se glad ut. Till tet fick vi nagra skumma kakor och nagra pastaklumpar. Hon ringde efter nan slakting som kunde oversatta och hon berattade hur glad hon var att vi ville hjalpa till lite att sprida hennes historia och sadar, varldens snallaste lilla tant var hon iaf.

Sen pa kvallen sa rakade vi komma in pa en resturang dar en tibetan som hade varit politiskt fange holl tal sa det var valdigt intressant ocksa sa vi kopte hans bok ocksa, sa man skulle kunna saga att vi har slagit ett slag for varldsfreden, fast ja, jag ska val lasa bockerna forst.

Comments are closed.