Bilder från Thailand

Bilder från min Thailands semester. Jag knäppte ständigt kort med min digitalkamera under min resas gång. Första var jag ner till öarna i Thailändska bukten. En sväng till Kambodja och Angkor Wat och upp till Chiang Mai där jag och flickvännen var ute på äventyr.

Thailand är ett väldigt vackert land med många foto möjligheter.

Magsjuk heldag

Vi var på en heldagsutflykt igår. Red på elefanter, åkte bambuflotte, kollade på fjärilar och halsade på long neck people. Elefanterna var läskiga. Man satt 3 meter upp i luft på en ett stort starkt djur som skulle kunna göra vad det ville med oss på ryggen. Det var väldigt guppigt men elefanterna gick stabilt […] Läs hela inlägget – Magsjuk heldag »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , | 2 kommentarer

Bilder från Chiang Mai Zoo

Lite bilder från Zoo här i Chiang Mai. Pandan var klart det häftigaste djuret jag sett. Tänk att den kanske kommer att dö ut snart. Sorgligt. Jag är inte så där direkt förtjust i zoo’n märker jag. Fåglarna har ganska små burar som dom inte kan flyga riktigt i. Aporna likaså och djuren ser ganska […] Läs hela inlägget – Bilder från Chiang Mai Zoo »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , , , | 1 kommentar

Muay Thai (thaiboxning på svenska)

Evelina och jag var på thaiboxning för några dagar sen. Det var roligt att se på men blev lite tjatigt efter 4-5 matcher, det var 8 matcher totalt. Ska man kolla på riktig muay thai (thaiboxning) ska man hosta upp bathen (1000-2000b beroende på platser) och gå på någon av arenorna i Bangkok. Det var […] Läs hela inlägget – Muay Thai (thaiboxning på svenska) »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , , | Kommentarer inaktiverade för Muay Thai (thaiboxning på svenska)

Med tåg till Chiang Mai

Nu har vi lämnat Bangkok igen. En nattlig tågresa förde oss till Chiang Mai. Eve har shoppat lite kläder här. Jag har inte shoppat så mycket, bara en ryggsäck, nu kan Annika få tillbaka sin gamla som jag använt i 5-6 år. I Bangkok, staden som jag börjar tycka väldigt mycket om hittade jag praktiskt […] Läs hela inlägget – Med tåg till Chiang Mai »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , , , | 2 kommentarer

50mm of love

Lite mera bilder från våran utflykt idag. Vi var och tittade på ett Buddisth tempel byggt i kinesiskt stil. En enorm Buddah staty fanns det och en lika stor på Shiva (inte 100% att det verkligen är Shiva). Alla bilder är tagna med 50mm linsen. Vissa kanske skulle vart bättre med min 18-75mm men det […] Läs hela inlägget – 50mm of love »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , , , | Kommentarer inaktiverade för 50mm of love

Med en tiger i baken

Tiger tempelet i Kanchanaburi var värt varenda krona. Fast det var lite turistit när man fick klappa tigrarna. En guide höll en i handen hela tiden och gick med en från tiger till tiger. En annan guide tog kort med ens egna kamera. Man fick inte ha några röda, rosa eller andra starka färger på […] Läs hela inlägget – Med en tiger i baken »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , , , , | 1 kommentar

Angkor Wat

Lite bilder från Kambodja och Angkor Wat. Kolla på Evelinas blogg om ni vill läsa nått om Angkor Wat. Mina fötter värker efter många mils gående, jag är svettig och jätte trött så jag nöjer mig med att ladda upp några bilder. Angkor Wat är verkligen värt att besöka. Så mycket att se. Har man […] Läs hela inlägget – Angkor Wat »

Kategorier: Bilder från Thailand, Thailand | Taggat med: , | 2 kommentarer