browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Med en tiger i baken

Posted by on 16.06.2008

Tiger tempelet i Kanchanaburi var värt varenda krona. Fast det var lite turistit när man fick klappa tigrarna. En guide höll en i handen hela tiden och gick med en från tiger till tiger. En annan guide tog kort med ens egna kamera. Man fick inte ha några röda, rosa eller andra starka färger på kläderna. Tigrarna var matade och trötta av solen när turisterna fick klappa dom så tigrarna inte skulle vara så agressiva.

Men det roliga var när vi fick se de små tigerungarna. En guide lekte med en unge bland oss turister. Den var lös och jagade guiden. Som små (tiger)ungar så är de ganska lätt distraherade, jag tror det var min kameraväska den såg för helt plötsligt så satte den lilla knatten fart mot mig och attackerade min bak. En rejäl tugga tog den på min högra skinka. Kändes som en väldigt stor katt som bet en. Inte så där för att skada utan mer för att leka. Jag var lite smått nervös att den skulle riva sönder mina byxor de få sekunderna den attackerade min bak men guiden var snabbt framme och distraherade tigerungen väldigt fort.

Efter den lilla attacken vad tigerungen lugnare och jag fick några bra bilder när alla besökarna fick klappa ungen. Det finns mer information om Tiger Temple på wikipedia.

One Response to Med en tiger i baken