browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Magsjuk heldag

Posted by on 15.07.2008

Vi var på en heldagsutflykt igår. Red på elefanter, åkte bambuflotte, kollade på fjärilar och halsade på long neck people. Elefanterna var läskiga. Man satt 3 meter upp i luft på en ett stort starkt djur som skulle kunna göra vad det ville med oss på ryggen. Det var väldigt guppigt men elefanterna gick stabilt på dåliga stigar. Evelina ville träffa på long neck people och därför tog vi en dagsutflykt. Annars så hade jag nog inte gjort de andra sakerna. Innan vi åkte hem så kollade vi på en monkey show. Den var väldigt dålig. Typ apor som gjorde lite olika saker men jag ville ju hålla i dom, inte se när dom cyklar eller kastar en boll. Rekommenderas inte. När vi kom hem sov vi i 2 timmar i sträck. Utmattade.

Jag har haft lite problem med min mage. Den har kissat med stjärten. Annika sa att man inte kunde bli magsjuk i Thailand men jag verkar ha visat att hon har fel. Igår gick jag inte på toa nått så förhoppningsvis så är den på bättringsvägar. Idag åker vi till Bangkok (igen) och sen lite mera söderut, 2 timmar, för några dagar på stranden de sista två veckorna.

2 Responses to Magsjuk heldag