browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Framme i Bangkok

Posted by on 08.06.2008

Igår kväll runt 20:00 lokal tid var jag och Evelina framme i Bangkok och letade oss in mot backpacker gettot. Taxi chaffisen var snäll och försökte hitta till det hostel vi skulle till fast han måste fråga sig fram flera gånger. Vi kom fram efter ett tag fast då var det en 3 efter namnet. Det stället kostade 750 Bath för ett dubbelrum med air condition. Det var väldigt skönt att sova där men Eve frös, det var ju bara 24 grader varmt eller nått sånt. På morgonen såg vi våran första kackerlacka.

Idag bytte vi till det hostel vi egentligen skulle till, det utan 3’a på slutet. Det kostar 290 Bath för ett dubbelrum med fläkt och delad toalett. Vi stannar nog har i två dagar till sen kanske det blir en strand på en ö eller Kambodja och Angkor Wat. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu vart vi ska.

Totalt ett nervöst anfall på Eve. Jag skulle gå upp på rummet och hämta vårt lås till en förvaringsbox. Hon skulle hålla koll på min kamera. När jag kom ner skuttade hon fram till mig. Efter ett tag frågade jag vart hon hade min kamera. Hon har den där blicken när hon inte riktigt vet och går tillbaka till den plats hon satt på alldeles nyligen. Där hade hon helt enkelt lämnat den. Som tur var låg den kvar. Men nu håller jag koll på min kamera själv hädanefter.

2 Responses to Framme i Bangkok