browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

All roads lead to Bangkok

Posted by on 03.07.2008

Nu är vi i Bangkok igen. Senast var vi på Bottle Beach på ön Koh Phangan. En liten strand med fyra hotel. Vi fick två soliga dagar där. Gårdagen var mulen så vi bestämde oss för att det blev resdagen till Bangkok. Innan det så var vi på Sunsetbeach fem dager med Elinor. Mamma och pappa lämnade vi på färjan när vi steg av på Koh Pangang, dom skulle vidare till ön Koh Samui då och vara där några dagar innan dom åkte hem till Sverige igen.

På Koh Phangan var vi på en half moon fest. Trance musik och dyra drinkar var det. Festen kändes väldigt välplanerad ”Vi vill ha dina pengar” aktig. Dyrt med taxin dit, dyrt med inträde och dyrt med drinkar. Ban Tai’s olika moon fester rekommenderas inte. Bättre att gå på Sunrisebeach och deras full moon partyn, som är billigare och på stranden.

Jag hade tänk ladda upp bilder nu men det fungerar inte på datorn jag använder så det blir nog i morgon.

2 Responses to All roads lead to Bangkok

  1. annika

    hörru vad gör ni? det finns internet i chiang mai också, det vet jag. snart har jag varit hemma en vecka. elinor kom i söndags. vi har inte använt eran lägenhet än, men kanske senare.
    förresten, jag kalle och elinor ska åka en vecka till barcelona i augusti! träffa dom två japanerna som vi träffade i thailand och kalle kände från australien. äru avundsjuk? =)

  2. Henrik

    Nja inte avis på att åka till Barcelona. Men du kanske kan kissa på Nue Camp åt mig då?