browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bilder och lite om igar

Posted by on 30.01.2005

Igar var jag pa en fotvandring i Cochin. Forsokte hitta ett Jain tempel. Nar jag slutat leta och mest forsokte klura ut var i Cochin jag var sa sprang jag pa det. Man ska nog inte leta efter det man vill hitta. Fint tempel men jag trode det skulle vara mera utsmyckat. Efter det sa forsokte jag hitta hem. Det var ocksa lika svart. Lyckades tillslut med det ocksa. Trode ett tag att jag skulle bli vilse i Cochin.

Pa kvallen sa var vi pa en pjas. Vet inte riktigt vad det heter men det ska vara beromt har i Kerala. Pjasen var en forkortat version for turister. Den var bara ca 1 – 1 1/2 timme fast i vanliga fall kan den vara 8 timmar. Skadespelarna pratade med ogonrorelser, miner och handrorelser. Inga verbala ljud. Fattade inte sa mycket av vad skadespelarna gjorde pa scenen. Alla fick ett hafte att lasa fore pjasen med handlingen och den gick ut pa att en kvinnligdemon skulle kidnappa en himelskvinna till sin bror. Givetvis sa blir hon kar i en himelskman, han maste fraga sin far om han far gifta sig med henne. Hon ar desperat och kastar sig efter honom. Han skar av henne brosten, armarna och benen. Han berattar allt for sin far. Slut. Allt detta skulle man forsta med hjalp av deras rorelser.

Syster i dreads Kinesiska fiskenat Mera kinesiska fiskenat

2 Responses to Bilder och lite om igar