browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

salt, sand och hudcancer

Posted by on 11.12.2004

Japp
då var vi alltså framme i Goa, Sol-och-badstället i Indien. Resan från Hampi gick mycket smärtfritt, tog ca 10 timmar med tåg. När vi kom fram så visade det sig vara svårare än vi trodde att ta sig till stranderna, taxichaffisarna tog hutlösa priser. Stranden vi är på nu, Arambol, ligger ca 2 timmar från tågstationen. Kvällen vi anlände i Goa lyckades vi bara komma halvvägs genom att dela en taxi med ett brittiskt par. Vi övernattade i byn Chapora för att dagen efter ta en indisk marddrömsbuss (ja ni har sett dom på TV, indier som hänger i klasar utanför dörrarna) i ca 1 timme vilket är något jag hemskt ogärna gör om.

Nu har vi varit här i 4 dar och provat 3 olika hotell innan vi slog oss ner. Annika ligger på stranden hela dagarna och jobbar på sin hudcancer och jag ligger i skuggan i hotellets chillouthörna och läser eller leker med mina flowersticks.

Alla ställen i Goa har sa coola namn, smaka pa dom här: Vagator, Anjuna, Morjim, Benaulim, Querim och Panjim.
Vi bor i ena hörnet av stranden som slutar vid en klippvägg som har massa koola smahotell. Man kan gå en stig längst hela klippvaggen tills man kommer till en annan strand som har hav pa ena sidan och sötvatten på andra! Mycket fint där, vi tog en promenad dit igår.
Vi har blivit mycket bättre på att äta indisk mat den här resan, nu äter vi det nästan varje lunch. Det är ju inte speciellt gott men vi forsöker. Den indiska maten är mycket billigare än västerländsk mat, och man får stora portioner så det räcker att dela på en.
Som ni kanske märker så är det lite skummt med bilderna än så länge men det ska nog ordna upp sig. Vi kommer att lägga upp mer bilder under dom närmaste veckorna. Vi kan bara ladda upp en eller två bilder per gång än så länge.

Hur är det med alla där hemma? Har Malin och Lasse och Morfar och Mormor och Anna och Fredrik hittat hit? Om ni har det så får ni gärna skriva en liten hälsning, det är alltid kul att få några rader.
Vi stannar nog i Arambol några dagar till, nästa destination: Anjuna, känd för sin stora marknad varje onsdag och sina rejvfester.
Klart slut.
annika poisar i solnedgangenkalle pa en strand i arambolannika pa en strand i arambol

4 Responses to salt, sand och hudcancer