browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lugnt och skont i hampi

Posted by on 04.12.2004

Nu har vi varit i Hampi i 5 dagar, efter forsta dan sa hade vi sett hela stan och kande att vi vara klara med stan. Man kan ta rikshaturer och kolla pa tempel som ligger 2 kilometer bort eller sa kan man hyra cyklar. Vi har varit sa lata att vi inte har orkat gora mycket mer an att hanga pa hotellet, och sa har vi upplevt resans forsta allvarliga sjukdom och det var faktiskt Annika som lyckades bli magsjuk ! Sa hon var dalig i en dag och kraktes upp allt hon at men nu ar hon pa benen igen och mar bra.

Hampi ligger vid en stor flod, dom flesta turister som kommer hit bor i hampi men vi bor pa ”den andra sidan”. Det ar mycket mindre folk har och det ar bara backpackers. Man tar sig over floden genom att aka en djuptallriksformad bat som en indier sitter och paddlar hela dagarna. Hotellen ar superbilliga och fina. Vi betalar 100 rupies(16kr) per natt och har egen toalett och dusch. uteplats med stolar, en stor tradgard dar jag star hela dagarna och tranar med mina devilsticks och pois och varldens skonaste restaurang med liggplatser! sa vi trivs valdigt bra har, men pa tisdag bar det ivag mot goa.

Det bor ett svenskt par pa hotellet som berattade att hampi ar varldskant for sin klattring, det ligger stora runda stenbumlingar runt och i hela staden som ingen riktigt vet var dom kommer ifran, indierna tror att Shiva tappade stenarna nar han skulle flytta ett berg till Himalaya.
Annars sa mar vi bra bada tva, vi ar inte sa bruna an men det far vi jobba pa i goa. Ni far ha det sa bra hemma i kylan!
utsikt over hampien indier matar en apbebisen ca 6 meter hog gudastatyvattenfallet

One Response to Lugnt och skont i hampi