browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

gott nytt år!

Posted by on 31.12.2004

ja, nu har vi varit på fyra trancefester (rejv) än så länge och ikväll är det dags för ännu en, antagligen vår sista för snart åker vi till palolem. det har fortfarande inte varit nån strandfest i anjuna, men vi hoppas på ikväll när det är nyårsafton.
på julafton var vi först på hilltop restaurant där det kostade 300 rs i inträde, men det var inte så kul, så vi gick till disco valley i vagator där det var mindre folk men roligare och inge inträde. dom två senaste festerna har det bara varit på ett ställe ovanför stranden i vagator och sist ville dom ha 400 rs i inträde men vi lyckades pruta ner det till 300. jäkligt dyrt är det iaf. vi hörde att dom har inträde för att hålla indier borta från festerna, men det är ändå väldigt många indier där. när jag dansade själv en gång hann det gå en minut innan en indier raggade på mej. dom är jättejobbiga. en annan sak som är jobbiga på festerna är att det är fullt med tiggare och försäljare där som går runt på dansgolvet och stör folk. annars är det jättekul att kolla på alla som dansar, vissa har sån himla rolig dansstil.

det är helt otroligt vad mycket indiska turister det är här iår. det bara kryllar av dom. var femte minut när jag ligger själv på stranden och läser kommer det fram en indisk kille som vill bli kompis med mej eller frågar om han få ta kort på mej. det verkar vara hög status att ha en västerländsk kompis eller flickvän. det skulle vara okej om dom var normala, men dom är så otroligt dryga och sliskiga, inte alls nån man vill bli kompis med. och när jag ligger och läser vill jag inte bli störd, men det verkar dom inte fatta.

för ca en vecka sen lossnade halva min tandställning som jag har bakom övertänderna när jag åt en glass och sen dess har jag bitit på den lösa ståltråden varje gång jag äter, mycket obehagligt. så idag ska jag åka till en tandläkare i mapusa och se om hon kan limma fast den åt mej. blir spännande att se hur det löser sej och hur mycket det kommer att kosta.

jo, har laddat upp en massa bilder nu så gå bakåt och kolla gamla inlägg
pa en trancefest pa morgonen

3 Responses to gott nytt år!