browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

palolem

Posted by on 04.01.2005

i söndags lämnade vi anjuna och åkte lokalbuss till palolem. men det gick inte precis en direktbuss, vi var tvungna att byta tre gånger. anjuna-mapusa-panaji-margao-palolem. själva bussresan tog ca 3 timmar plus en massa väntan i varje stad. det är mycket billigare med buss än taxi, vara fyra bussresor kostade totalt 50 rs var, taxi skulle kosta minst 700 rs. vi fick sittplatser på alla bussarna som tur var och det var en perfekt dag att resa på för det var molnigt hela tiden.

vi bor en bit bakom stranden hos en familj som har rum över som dom hyr ut billigt (150 rs) istället för att betala flera hundra för en beach hut. dom är mycket dyrare nu än förra året. en av våra grannar är ett tyskt par som har en liten bäbis på bara några månader som är hur söt som helst. jag blir så förvånad över hur många backpackers det är som har småbarn med sej eller är höggravida.

andra dagen här, alltså igår, vaknade jag 6 på morgonen och hade diarre. men efter några spring på toan och fyra piller senare plus flera timmars sömn var jag bättre. diarren var iaf borta men jag mådde inge vidare och klarade inte av att äta nånting. sen på kvällen kräktes jag och idag mår jag helt bra igen. jag förstår inte varför jag blir sjuk så ofta den här resan, men det var ju tur att det gick över på en dag.

kalle fick också diarre på morgonen men det gick över fort och han blev helt bra sen. det är så dumt att det kommer så långt efter, vi vet ju inte vilken mat vi blev dåliga av.

5 Responses to palolem