browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Inga elefanter men nagra uttrar

Posted by on 08.02.2005

Nu ar vi alltsa i staden(byn kanske) kumeli som ligger uppe i keralas hogland alldeles utanfor naturreservatet Periyar. Bussturen hit var pa slingrande bergsvagar med fantastiskt utsikt och det var en av dom fa ganger jag faktiskt njot av en bussfard.
Vi stannade lite langre an vi hade tankt for det fanns lite grann att gora har. Forsta dan sa var i pa en 2 timmars uppvisning i Kalari, en indisk kampsport, det visade sig att det var mycket intressant men vi trodde att vi hade blivit lurade nar vi insag att vi var 4 pers i publiken och uppvisningen var i en skjul gjort av plastsackar. Idag borjade vi dagen med att kliva upp kl 6 och akte bat i naturreservatet i 2 timmar, det lat som om det var garanterat att vi skulle fa se elefanter och kanske tigrar. Istallet sa sag vi inte sa manga djur bara nagra faglar en utterfamilj, vildsvin och faktiskt en bisonoxe(pa jattelangt hall) menjag var nojd anda for naturen var jatte fin men skogsdungar som var som tagna ur en saga. Henrik daremot klagade hogljutt under hela resan och beklagade sig att han itne tog med sig en bok.
Dagen fortsatte med en ca 3,5 timmars ricksawfard runt staden dar vi kollade pa odlingar av te, kaffe, kardemumma, kanel, vanilj, peppar,chili osv. Det var lite turistigt men vi var jattenojda.
Imorn aker vi vidare norrut mot bombay(tyvarr) for att ta oss vidare med tag sa fort som mojligt mot dom kanda Ajanta grottorna.
Ha de bra allihopa

One Response to Inga elefanter men nagra uttrar