browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

gokarna

Posted by on 12.01.2005

har visst inte skrivit pa ett tag nu. vi ar iaf i gokarna nu, vi akte hit den 7 tror jag, fran palolem med buss som bara tog 4 timmar. vi bor pa om beach pa namaste hotell som har bland de dyraste rummen har, 125 rs for ett pyttelitet trakigt rum med gemensam toa och hink-dusch. alla andra hotell har rum for 40-60 rs men det ar fullt overallt. man maste ha tur och komma precis nar nagon ska aka. vi hade tur som fick rum over huvud taget for manga som kom efter oss fick sova ute pa stranden. vissa har valt att sova utomhus i en hangmatta pa stranden.

vi horde att gokarna skulle vara som goa, men mycket mycket battre. jag tycker inte att man kan jamfora det har med goa alls, det ar helt annorlunda. det finns en strand som hor till sjalva staden, sen finns det fyra strander som ligger bakom hoga klippor. man kan aka taxi till dom tva forsta men maste ga en smal stig ner for berget och dom tva sista stranderna maste man ga till. man kan ga till gokarna pa en stig fran den forsta stranden som ar mycket narmare an bilvagen, det tar ca 20 minuter. igar gick vi fran om beach till kudle beach och sen till gokarna, det tog 40 minuter eller mer. och det ar jobbigt for det gar uppat nastan hela tiden. vi har inte gatt till dom andra tva stranderna an, men vi har tid pa oss.

pa natterna tander dom en brasa pa stranden och sa sitter nagra och spelar och sjunger. trummor, gitarr, ett sant dar langt ror som man blaser i och tom en fiol. valdigt mysigt ar det. igar var det ett par stycken som upptradde med eldpoi och jonglerade med eldkaglor ocksa.

det ar valdigt manga har som man har traffat forut pa resan. sabrina som vi traffade i pushkar traffade vi forst i palolem och nu ar hon har ocksa. tva svenskar som vi traffade i anjuna ar har och en svensk fran pushkar. vi ar ett par svenskar har, 13 stycken tror jag. en svensk tjej ar valdigt duktig pa poi sa hon och kalle tranar tillsammans.

3 Responses to gokarna

 1. malin nerstedt


  Hej På Er hoppas att ni har det bra ni må va väldigt magra som skiter och promenerar man kanske skulle ta en sväng neröver hihi.Här är allt som vanligt Lasse har börjat på bokhandeln och jag tror att han trivs Johanna har påbörjat VT terminen och är väldigt seg på mornarna Eddie härjar på dagis och jag försöker att komma i våtdräckten till sommaren som sagt allt är som vanligt. Sköt om er där ute i vildmarkerna. Kramar Mala

 2. Karin


  Nu är Henrik på g. Han åkte från Arlanda vid 8-tiden i morse. Kommer till Mumbay vid ca 02.00? Samma tid som när ni kom fram. Sen flyger han till Goa och tar en buss därifrån till Gokarna.Ni kanske kan räkna ut på ett ungefär vilken dag det blir som han kommer till er.Ha det så bra.
  Kram Karin

 3. Ove & Anki

  Ni får väl hålla er på våran Indienkarta. Kan nämligen inte hitta Gokarna på våran gamla karta. Förmodar att det ligger något söder om Goa. Här hemma är det full ”vinter” +5 och ingen snö. Sola på och se upp för vågorna. Ha det bra.
  Anki & Ove