browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Äntligen framme i Daramsala

Posted by on 07.04.2005

Nu är vi framme i Daramsala. Trött efter resan med tåg och buss. Ska sova lite middag snart.

I Rishikesh testade jag och Annika yoga i tre dagar. Jag blev påmind om hur katastrofalt stel i mina ben jag är. Kalle var med sista dagen. Det var en amerikansk dam som höll i yogan och hon var mycket bra på att gå igenom övningarna. Vi testade också river rafting. Det var jätte roligt men det var bara tre riktiga forsar så det blev lite segt på vissa sträckor. Mera senare.

2 Responses to Äntligen framme i Daramsala

  1. stefan

    yo! har varit kass på å skriva, såg att det hänt en massa här, färgbilder (med ljud!)o grejer, är så avundsjukt på er för att ni varit i rishikesh OCH dharamsala, ni får jättegärna lägga upp bilder från bergen, det skulle vara ballt! passa på o njut nu, här hemma är det slaskigt vår väder ala sweeden, ha det bäst!

  2. Henrik

    Roligt att hora fran dig igen. Borjar det inte bli var hemma i Sverige? Har ar det ungefar 14 grader pa natten nar vi ska sova. Dagarna ar lite varmare. Mera bilder kommer. Kalle har dom nar vi badar i ganges. Ha det!