browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ar det fest eller?

Posted by on 23.01.2005

Sitter i Vagator nu. Inge nytt om natt party men det ar nagra dagar till full manen. Valdigt lite hander har. Efter Anjuna flea market och Annika gjort dreads sa sticker vi nog harifran. Kalle maste rycka upp sig och hitta en fest for han har lovat mig en san.

Igar var vi till Arambol och kopte en hangmatta pa Arambol Hamocks. En flying carpet blev det bade for mig och Kalle. 2000rs totalt med pase, extra snoren och krokar. Mycket rs pa en gang men det ar kvalitet som inte gar att kopa i dom vanliga standen pa gatan. Stolarna som dom saljer dar skulle jag vilja kopa nar jag kommer hem till Sverige. Dom var skona att sitta och leka i.

Har forsokt hitta nagon guidbok om Indien utifall vi inte kan komma sa bra overens med varandra. Syster och jag har haft nagra diskussioner med varandra. Vi tycker inte sa mycket lika verkar det som. Roughguide skulle jag vilja ha. Bokaffaren har i Vagator kanske ska fa in en san i morgon kvall.

Kroppsvatske info:
Lite mera dalig i magen, tog mitt forsta dalig i magen piller idag. Ska nog losa sig sa det blir bra.

3 Responses to Ar det fest eller?

 1. Karin

  Grattis på 26-årsdagen!
  Här är det grått och trist idag, så du har det nog skönare där du är när du kan bada och ligga på stranden om du vill. Om du inte längtar efter någon speciell person då…..
  Pappa blev så glad när du ringde och gratulerade honom att han glömde att säja GRATTIS till dej.
  Ha det så bra idag!
  Kramar från mor & far

 2. sara

  Hej hej!
  Man får väl ta och gratulera på födelsedagen! Var på er fars 50 års fest i lördags. Ganska livat! Fick dra Jessica därifrån, ca 4 på morgonen. Karin gav mig adressen, lite kul faktiskt att få höra vad ni gör. Lite avundsjuk måste jag väl säga att jag är….-5, is, snö lite skillnad mot Indien. Jag vet inte om det är bara du henrik som får detta meddelande, är det så får du hälsa till de andra.
  Kram från kusin vitamin

 3. Bella

  Hej å grattis på födelsedagen! Du har ett mail oxå, bara så du vet. Kram kram från Bella å Jonas