browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Är det fest eller?

Posted by on 23.01.2005

Sitter i Vagator nu. Inge nytt om natt party men det ar några dagar till full manen. Väldigt lite händer har. Efter Anjuna flea market och Annika gjort dreads sa sticker vi nog härifran. Kalle måste rycka upp sig och hitta en fest for han har lovat mig en sån.

Igår var vi till Arambol och köpte en hängmatta på Arambol Hamocks. En flying carpet blev det både for mig och Kalle. 2000rs totalt med påse, extra snören och krokar. Mycket rs på en gång men det ar kvalitet som inte går att köpa i dom vanliga stånden på gatan. Stolarna som dom säljer dar skulle jag vilja köpa när jag kommer hem till Sverige. Dom var skona att sitta och leka i.

Har försökt hitta någon guidebok om Indien utifall vi inte kan komma sa bra överens med varandra. Syster och jag har haft några diskussioner med varandra. Vi tycker inte sa mycket lika verkar det som. Rough Guide skulle jag vilja ha. Bokaffären har i Vagator kanske ska få in en sån i morgon kväll.

Kroppsvätske info:
Lite mera dålig i magen, tog mitt första dålig i magen piller idag. Ska nog lösa sig sa det blir bra.

3 Responses to Är det fest eller?