browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

vi lever och mår bra =)

Posted by on 29.12.2004

vi var nästan helt ovetande om katastrofen. vi såg en morgon, kanske söndags eller måndags att vågorna hade sköljt ovanligt långt upp på stranden under natten, nästan till restaurangerna, men tänkte inte mer på det då. sen när jag badade var det stora och starka vågor, jag ramlade t.o.m. omkull av en.
i måndags såg vi av en slump nyheterna på tv på en restaurang där dom pratade om en katastrof på sri lanka. då trodde vi att det bara hade hänt där.

igår läste kalle en dagstidning där vi fick reda på att indien ocksa hade drabbats, men enda stället i goa var tydligen södraste delen, i palolem, där några strandrestauranger hade blivit lite skadade men ingen människa hade skadats. palolem hade vi först tänkt åka till efter jul, men som tur var sköt vi upp det till efter nyår istället.

nu sitter vi och läser nyheter på internet och får reda på hur stor katastrof det egentligen var. det blir inget sri lanka för oss, som jag sa gärna ville åka till, men vi hade nog inte haft tid till det ändå. kanske blir nepal istället.

nu är det dags för ännu en anjuna flea market =)

3 Responses to vi lever och mår bra =)