browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

sista dan i pushkar

Posted by on 27.11.2004

vi kom inte iväg i fredags. killen som skulle boka biljetten åt oss var helskum, bara ändrade sej hela tiden. så vi bokade en dyr tågbiljett på ett annat ställe. ca 200 sek för 34 timmar ungefär. egentligen skulle det kostat hälften så mycket. imorgon kl 5.30 bär det iväg. vi får kliva av i hubli, därifrån får vi sen ta en buss till hospet som tar 3-4 timmar. från hospet till hampi tar det bara ca 1 timme.

kalle och jag mår bara bra iaf, så ni behöver inte oroa er där hemma. det är lite oroligt i magarna ibland och kalle är lite hostig, men det är inget allvarligt. ingen har varit sängliggande.

det finns så många söta djur här! på stigen till hotellet håller fem små hundvalpar till som inte kan vara många veckor gamla. jag brukar stanna och leka med dom men kalle tycker jag ska låta bli. och så finns det en katt vid hotellet som går runt och jamar hela tiden. men den brukar komma och lägga sej vid oss och kurra ibland.
bakom hotellet växer massa rosbuskar och där går fyra påfåglar omkring. men vi har inte sett stjärtfjädrarna på nån. igår såg vi ett illerliknade djur i buskarna bakom hotellet. och man har jämt en söt liten ödla på väggarna i rummet.

nu ska vi hem och läsa i hotellets myshörna. kram på er allihopa

One Response to sista dan i pushkar