browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

nu har dom lämnat oss

Posted by on 24.11.2004

nu har vi sagt hejdå till elinor, karro,marcus och sabrina. känns konstigt att bara vara kalle och jag. det kändes som gamla goda tiden (alltså förra året) när vi var nästan alla tillsammans i pushkar. men det blir nog bra det har med.
sabrina är en tjej från tyskland som vi träffade på första hotellet vi bodde på, och hon reser vidare med dom nu.

ja, vi har bytt hotell. vi hittade ett mysigt ställe med ett stort rum som vi alla fem bodde i. mycket billigare än OM hotel. nu bor kalle och jag kvar på samma hotell men i ett jättelitet rum som vi bara betalar 100 rs per natt för. på OM betalade vi 650 för ett dubbelrum. fast nu har vi iofs ingen toa eller dusch på rummet.

kamelmarknaden pågår fortfarande, men vi har inte varit borta på området så mycket. fast igår såg vi mustach tävlingen där. det är så jobbigt att gå dit på dagen när det är så varmt. vi har blivit så lata, kommit in i pushkars shanti stil. det blir jonglering, läsning och shopping. pushkar är indiens shopping paradis för backpackers.

eventuellt åker kalle och jag söderut på fredag, det beror på om vi får tag i nån tågbiljett eller inte. det kommer så mycket folk hit under kamelmarknaden, både indiska och västerländska turister, så när det är över på fredag ska ju alla åka härifrån igen. men det gör inte så mycket för oss om vi blir kvar här ett tag till. det går två tåg i veckan så innan nästa vecka är slut har vi nog tagit oss till nästa anhalt – hampi.

nu är klockan över fem och då är det snart solnedgång. dags att bege sej till sunset point. ha det så bra därhemma!

One Response to nu har dom lämnat oss