browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

cykelturer och vattefall

Posted by on 06.12.2004

sista dagarna i hampi har vi varit väldigt hurtiga. både igår och idag hyrde vi cyklar och cyklade omkring lite.
igår cyklade vi till hanuman (apguden) templet som ligger på samma sida floden som vi bor på. templet ligger uppe på ett berg (som nästan alla indiska tempel gör) och det var väldigt jobbigt att gå upp för alla trappstegen, även fast det inte var så himla högt egentligen. att det var mitt på dagen och solen gassar gör ju också sitt till.
själva templet var inte mycket att hurra för men utsikten var desto bättre. på berget var det fullt med apor och vi hade med oss några bananer att mata dom med. dom har jättemycket bananplantage häromkring med små tjocka bananer som bara kostar 1 rs styck.

idag åkte vi över floden och hyrde cyklar där. vi cyklade till ruinerna och kollade på massa fallfärdiga templel och andra saker. ett häftigt tempel låg under jorden med vatten på golven, annars var dom i overlag rätt sunkiga.
sen cyklade vi till ”vattenfallet”, men det var inte mycket av ett vattenfall. det var en flod som rann mellan massa stora stenar. man kan gå på stenarna över ”vattenfallet” och vår indiska vägvisare sa att man fick bättre bilder på andra sidan, så kalle följde med. indiern sa ”no danger” hela tiden längst den livsfarliga vägen över stenarna, men jag var så rädd att ramla i, så jag stannade kvar.

jo, det springer jämt apor runt hotellet och på vårat tak här. och i det här rummet har vi grodor på toaletten. vi förstår inte hur dom kommer dit. en gång hittade kalle t.o.m. en i sin väska.

det ska bli skönt att komma till goa. jag ser fram emot att få bada medan kalle längtar efter festerna.
baten vi akte over floden medindiska kvinnor hallde fargat salt i olika monster for hand pa gatornakalle trixar i tradgarden utanfor varat hotell

Comments are closed.