browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

brinnande pois

Posted by on 15.11.2004

äntligen tillbaka i pushkar och slippa hemska mumbai. väldigt roligt att träffa elinor, karro och marcus också. fast dom reser vidare redan på söndag, så det blir bara en vecka tillsammans. trist

när vi kom till ajmer tågstation tänkte vi ta buss till pushkar för det kostar bara 7 rs och resan är en halvtimme. tar man taxi kostar det runt 100 rs per skalle. det gjorde vi förra året, men då kom vi mitt i natten, nu kom kalle och jag mitt på dan. så vi tog en riksha till busstationen, och det visade sej vara en cykel-riksha. stackars chauffören fick ta i rejäljt med benmusklerna för att orka med mej och kalle plus vårt tunga bagage.
när vi står och väntar på bussen så får vi åka en taxi för bara 10 rs var om vi lyckas klämma in 8 passagerare i den. så det gör vi istallet. superbilligt. kalle och jag fick sitta bak med allt bagage.

vi bor på samma hotel som förra året. elinor och dom hade bokat ett rum åt oss. men det är mycket dyrare än förra året. första rummet vi bodde i kostade 350 som vi betalade 150 för förra året. och det blir ännu dyrare nu när kamelmarknaden börjar snart, 650 för ett skabbigare dubbelrum med hål i golvet toa. vi har bytt rum tre gånger nu för rummen var bokade.

idag har vi kollat på solnedgången vid sjön där alla samlas. flera stycken poisade, men nån av oss har inte vågat oss ner inför publik än. sen när det blev mörkare tog en kille som jag jätteduktig franm eldpois och lät folk prova. kalle har köpt såna han med, men dom ska han inte använda förrän vi är vid stranden i goa. känns säkrare med sand och vatten i närheten.

vi har knäppt massa kort, men det dröjer nog innan ni får se dem. ska försöka ladda upp här snart iaf.

One Response to brinnande pois