browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Anjuna

Posted by on 18.12.2004

i onsdags lämnade vi arambol och flyttade till anjuna. vi hittade ett ganska ok hotell for 200 rs per natt och där det visade sej bo nästan bara andra svenskar. två av dom är i vår ålder ungefar och rätt schyssta, men dom andra fyra ar 45 plussare som super till på kvällarna och ska vara lite vilda.

i arambol hade jag diarre i två dagar (första gången nånsin jag fått det, ingen trevlig upplevelse.) dagen efter kande jag mej bra igen, men sen kom det tillbaka litegrann och jag är fortfarande inte helt stabil i magen efter fyra dagar.

onsdagen vi kom till anjuna var det marknad, men vi orkade bara gå i en kvart. vi går hela dagen nästa vecka istället när vi förhoppningsvis är helt återställda.

dagarna spenderar jag liggandes på stranden och badar och jag har lyckats få med mej kalle i vattnet tre gånger på en och halv vecka. annars händer det inte så mycket, vi lyckades inte få upp nå nya bilder den här gången heller. vi blir tokiga på internet i indien.
annika pa stranden

One Response to Anjuna