browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mera bilder, skillnad mellan en Tibetan och Indier

Posted by on 07.03.2005

Har i Darjeeling finns det manga Tibetaner. Dom flesta ar sa langt fran en Indier man kan komma. Dom kan ge en bra vagbeskrivningar, dom ar snalla mot djur, dom ar inte jobbiga nar man vill kolla i en affar, dom har en kansla for hur man klar sig, och kvinnorna verkar ha mycket mera frihet an en Indisk kvinna. Jag vet inte riktigt varfar det ar sa men kanske har det att gora med att Tibetanerna har i Darjeeling ar flyktingar och har fatt hjalp med utbildning, volontar arbetare ar vanligt har och kanske har blivit lite mera influerade av vastvarden. De flesta Tibetaner har verkar ha lite mera utbildning an dn flesta Indier jag traffat. Jag har haft intelligentare samtal med Tibetaner dom fyra dagar jag varit har an jag haft med Indier pa en och en halv manad jag rest i Indien.

Det skulle vara roligt och stanna har i Darjeeling och jobba hos Tibetan Refuge Center. Dom verkar behova hjalp med lite av varje.

Bilderna har nedan ar lite gammla och fran olika stallen.

Koket pa forsta hotellet i Varanasi Annika framfor en grotta Jag vill ha en egen apa Buddastaty Inte bara i var tid har dom konstiga kvinnoideal Kalle och Annika Porrigt varre Risfallt

Comments are closed.