browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

sista dan i bombay

Posted by on 12.11.2004

Nu ar det bara 8 timmar tills vi aker fran bombay och precis idag ar bade annika och jag lite skumma i magarna. Forra aret nar vi inte var sa noga att tvatta oss sa tog det 2 veckor innan vi blev sjuka. Men det ar inte sa farligt an sa lange och vi haller tummarna att det inte blir varre.

Tva ganger har vi varit slarviga och glomt grejer dar vi har varit, men bada gangerna har vi fatt tillbaka dom sa vi hade lite tur dar. Det var bara en tidning och en nyinkopt t-shirt sa det var ju inte hela varlden, men indierna ar arliga pa det viset.

forresten sa blev jag erbjuden att vara med i en ”Indian Actionmovie” forsta dan, men jag avbojde. Annika klagar konstant pa mej att jag var sa dum.

Jag forsokte lagga upp lite bilder men det funkar inte sa bra. Sa om henrik laser detta sa ar mina bilder ca 800k sa du for fixa sa att det funkar!

Ha det bra alla darhemma, vi skriver nagra rader nar vi kommer till pushkar.

Updaterad med bilder (04-11-13)

One Response to sista dan i bombay