browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Thank you for Welcome

Posted by on 16.06.2008

Med de visdomsorden från en meny i Bangkok lämnade jag och Evelina den pulserande huvudstaden Bangkok igen. Destinationen var Kanchanaburi. Tiger templet och vattenfallet är den stora lockelsen här. Idag blir det tigertemplet och i morgon en heldag med vattenfallet, bron (den i filmen ”over floden kwai”) och några varma källor.

Vi stannade några dagar i Bangkok och träffade på min syster och Elinor. Vi sprang på dom på Bangkoks stora backpacker gatan Koh San Road när vi försökte leta oss fram till deras hostel. Deras hostel låg i en liten gränd och det fanns inga skyltar som pekade till det från stora vägen. Vi hade nog aldrig lyckats hitta det själva.

I Bangkok gick jag och Evelina på bio och såg Hulken filmen. Den var bra. Bion var väldigt fräsch. Evelina frös som vanligt eftersom AC var på högsta effekt. Måste vara nått fel på henne. Vi han även med att ta några drinkar på gatan med Annika och Elinor. En hink (drink) kostade 300 Bath eller ungefär 60skr.

När vi åkte till Kanchanaburi träffade vi två Buddhist munkar. Dom gav mig en liten trekantig sak som jag försökte stoppa i munnen eftersom jag trodde det var nått godis eller så. Det visade sig vara en miniatyr bild av Buddha i lera. Jag kände mig rätt dum då.

Jag har laddat upp lite mera bilder från Thailand på Zooomr.

Comments are closed.