browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Imorgon reser vi till Kambodja

Posted by on 09.06.2008

Jag och Evelina reser till Kambodja i morgon bitti. Vi stannar där i 2-3 dar. Så länge vi behöver för att se Ankor Wat. Siem reap är staden man övernattar i och sen tar man en dagsutflykt till Angkor Wat. Jag skulle rekommendera att man tar minst en heldag i Angkor Wat. Försöker man fortare än det så hinner man inte se nått. Alternativet kan vara att köra två stycken lite kortare dagar. Men området är väldigt stort. Wikipedia har mer info om Angkor Wats historia.

Annika (syster) kommer till Bangkok i morgon på eftermiddagen men då har vi ju redan åkt. Annika och Elinor kanske stannar till den 16’e då mor och far kommer ner. Vet inte vad vi ska göra då. Åka i förväg eller stanna med dom. Jag känner mig rätt nöjd med Bangkok för stunden.

På dagarna här i Bangkok så brukar det regna en stund, just nu öser det ner och åskan hörs på långt håll. Hoppas det är lite lugnare i Kambodja när vi ska kolla på Angkor Wat.

Comments are closed.