browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

sol i darjeeling

Posted by on 06.03.2005

idag skiner antligen solen har. den tittade fram nan timme igar ocksa, men idag ar det varmare. fast dimman ligger kvar sa man ser inte sa mycket av utsikten.
det ar nastan bara tibetaner och nepaleser har, nastan inga indier. det ar jatteskont nar man gar och kollar i affarer, for dom lamnar en ifred och later en kolla ostort, inte som indierna som hoppar pa en direkt och fragar vad man vill ha.
vi akte jeep fran tagstationen till darjeeling och det var inte roligt. slingrig och dalig vag med masor av hal i 3 timmar gjorde att jag blev illamaende. jag som aldrig annars blir aksjuk. det var lika nar vi akte buss till kumily. man skulle ha haft med sej aksjukepiller.
darjeeling ar en mysig stad, men jag saknar varmen. tibetanmaten ar god iaf. jattegott tibetansk brod och soppor med olika sorts konstiga nudlar. det finns ett konditori har ocksa med massa bakverk och mintchoklad i losvikt. mums.
nu har vi antligen hittat en dator som vi kan koppla in kameran i men da kranglar den har sidan sa det blir inga kort nu heller.

Comments are closed.