browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

skickat paket

Posted by on 01.03.2005

forresten sa har kalle och jag bytt hotell igen. tredje hotellet i varanasi, vishnu rest house. det ar det basta hotellet hittills , det ligger alldeles vid en ghat sa man har fin utsikt over ganges fran restaurangen. enda minus ar att dom har iskallt vatten. sa det blir ingen dusch for mej pa ett par dagar. pa forra hotellet hade vi jattevarmt vatten, inte bara ljummet som man vanligtvis har. dom hade bara dubbelrum och korridorsrum (dormatory) sa henrik stannade kvar pa sitt hotell.

idag skickade vi hem ett paket med klader som vi inte anvander och lite smasaker vi har kopt pa oss. 11.7 kg vagde vara saker tillsammans och det kostade 1910 rs att skicka med bat. det ska ta ca 3 manader. plus att det kostade 125 rs att packa paketet. vi tog en kartong och sen lindade dom om den i ett tygstycke och sydde fast det. skont med mer plats i ryggsacken iaf.

finns en jattebra bokaffar i varanasi. dom har massa bocker om filosofi, religion, meditation mm. jag kopte en peter singer bok om etik och sartre for beginners. fanns hur manga filosofibocker som helst jag blev sugen pa att kopa men det blir for dyrt. och det kanske ar for svart att lasa pa engelska for mej.

Comments are closed.