browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sista dagen pa Om Beach

Posted by on 20.01.2005

Nu ar det slut pa slackandet i Om Beach. Idag sa tog vi oss in till Gokarna dar vi ska sova en natt sen aker vi vidare till Goa och Anjuna till full mane partyt. Jag tankte beratta om den dar gangen pa Om Beach jag sprang naken efter en annan naken killes vita stjart men jag tror inte att det gar att gora pa natt bra satt. I alla fall sa skulle vi (jag, vitstjarten och tva svenska tjejer) bada nakna pa natten och hans stjart var sa vit och syndes sa bra att alla som skulle bada foljde efter den. Vi sprang forbi elden utanfor Dolphin Bay dar vi fick applader och sen ner i vattnet. Eller vi var inte riktigt nakna for vi sprang med en handuk over huvudet som en cape alla coola superhjaltar har.

En annan dag sa gick vi (jag, syster, Kalle och de tva svenska tjejerna) till en annan strand som heter Paradise Beach dar vi overnattade under bar himmel. Gick bra att sova i ett orngott men det blev lite kallt for mina fotter som inte hade handuken mellan mig och sanden. Stigen slingrade sig upp bland kullar sa man fick superbra utsikt fran vissa stallen. Ibland var det jattebrant ner till klipporna men det var en bra stig att ga pa.

Kalles och min Straight Edge period gick bra. Ingen av oss fuskade vad jag vet. Det svaraste att vara utan for mig var osten och Masala Chai.

Stomavbrott ar valdigt vanliga har och det har varit ett langt sant nyligen. Det har ar forsta gangen pa nagon dag som internet fungerar. Men bara hjalpligt.

Comments are closed.