browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rishikesh

Posted by on 02.04.2005

31 mars lamnade vi pushkar efter 10 dagar. vi tog tag fran ajmer till delhi, fran halv tio pa kvallen till 7 pa morgonen sa man sov igenom hela resan. i delhi hade vi nagra timmar att spendera sa det blev ett besok pa mac donalds och dominos igen. forst at vi vegburgare och glass och drygt en timme senare tog vi varsin pizza. jag tog minsta pizzan och vitloks bread sticks med ost dipp, men jag orkade bara ata halften. jag var fortfarande matt efter burgaren. men kalle som hade bestallt medium pizzan som ar menad for tva personer delade pa mina rester med henrik.

fran delhi akte vi tag till hardiwar, det tog bara fyra timmar. darifran tog vi buss till rishikesh som tog en timme. vi var framme vid nio tiden pa kvallen.
pa bussen traffade vi en svensk kille som hangde med till samam hotell som oss. han och henrik delar rum nu. omradet vi bor i ar forbjudet for taxibilar och andra fordon, sa vi fick ga ratt langt. min ryggsack ar jakligt tung, och jag har ont i ryggen idag. rishikesh ar precis som pushkar en helig stad sa det ar forbjudet med kott och agg. skont.

idag har vi badat i ganges. det var iskallt! men det ar valdigt varmt i luften och solen skiner sa det var skont nar man kom upp. det blev bara ett snabbt dopp for mej och kalle, henrik och thomas doppade sej tva ganger.

Comments are closed.