browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pushkar

Posted by on 24.03.2005

Skönt att få komma ner till värmen igen. Skönt att få komma till ett backpacker ghetto och bara ta det lugnt igen. Skönt att bara få sitta vid ghaten när solen går ner och kolla på alla coola pojkar och flickor som leker med bollarna (pois), pinnen (stav) eller jonglerar. Jag har köpt en flower stick och ett par pois som jag börjat leka med igen. Funderar på att köpa en stav när jag kommer hem. Man kan göra så coola grejer med den. Om Kalle var bättre på att lära ut så skulle jag vara jätte bra på pois och flower sticks nu men det är han inte. Sen blir han så sur när man påpekar att han kanske kunde ge sina elever (mig och Annika) lite mera uppmärksamhet.

Kalles korståg efter det perfekta chaien går inge bra. Chai gubben som brukar vara vid ghaten finns inte längre, ingen verkar veta vart han har gömt sig och Kalle klagar på allt chai vi dricker. Han säger att han är en finsmakare, jag tycker han bara är löjlig.

Idag skickade jag hem lite mera böcker. Det verkar som jag har mera saker i min väska nu än jag hade i Varanasi när vi skickade hem massa saker som vi inte behövde. Har sakerna förökat sig? När jag ända är inte på konstiga saker som jag inte förstår så undrar jag varför min solbränna försvinner de gånger jag duschar? Den som kan svaren på frågorna kan vinna en enkelresa till Ljusne från Söderhamn!

Comments are closed.