browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

fest hela natten

Posted by on 01.01.2005

ja da var det ett nytt år igen då. gud va tiden går fort. vi har snart varit här i två månader redan.
igår var vi på fest. vi gick och la oss 9 på kvällen och ställde klockan på 3. men självklart vaknade vi vid tolv när indierna smällde smällare som bara den. sen började en restauran nära oss spela tecno jättehögt och då var det omöjligt att somna om. så vi kom iväg till festen tidigare än beräknat. det fanns tre fester att välja på, disco valley, hilltop restaurant och bamboo forest. vi åkte till disco valley för vi trodde att det skulle vara gratis inträde där, men det kostade 200 rs var. det var jättemycket folk där, mest indier kändes det som och dom tafsade på mej när jag gick förbi hela tiden.
det var inge kul så vi åkte till bamboo forest och kollade men där var det typ 50 personer (vi fick gå in gratis iaf) så vi åkte tillbaka till disco valley igen. hilltop restaurant var största festen med mest folk men det kostade 400 rs var att gå in och det var vi för snåla för =) när vi kom tillbaka var det mindre indier där, det blev färre och färre när solen gick upp. så det var en lyckad fest till slut iaf.
vi gick och åt frukost vid halv tio och var hemma igen 11 då vi stupade i säng direkt. sov till 3.
festen på hilltop fortsatte hela dagen idag och slutar antagligen sent i natt eller i morgonbitti. när vi gick förbi där för ett tag sen var det fortfarande jättemycket folk där. jag fattar inte hur dom orkar.

igår åkte jag till tandläkaren iaf, och det gick bra. dom verkar ha drop in där för jag fick komma in direkt utan att ha bokat tid. 300 rs per tand tog dom betalt och eftersom hon limmade på två tänder blev det 600 rs, alltså ca 100 sek.

för två veckor sen kom kalle och jag på att man ju kan köpa 7 liters flaskor med vatten som kostar 30 rs istället för att betala mellan 10 och 15 rs för enliters flaskor som vi har gjort fram till nu. man måste ju vara ekonomisk.

den senaste veckan har vi haft ett gäng indier som grannar på varat hotell som lyssnar på värsta sortens tecno/trance musik jättehögt hela tiden. dom spelar hela tiden när dom är hemma och även mitt i natten. skitjobbigt. vi klagade hos hotellpersonalen men det blev inte så mycket bättre. imorgon slipper vi dom iaf för då åker vi till palolem. vi har stannat alldeles för länge i anjuna nu.

Comments are closed.