browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

nu ar det sjukligt

Posted by on 23.02.2005

nu ar det verkligen trakigt, for nu ar jag den enda av oss som ar frisk. igar at kalle och jag glass, jag tog en gb glass men kalle tog kulglass, vilken visade sej vara oklokt. jag tyckte att glassen sag smalt ut och vi vet att man ska akta sej for san glass, men kalle at anda. inatt fick han diarre och han har spytt idag och har ont i magen. stackarn. henrik mar battre, han ar pa benen och ater men har fortfarande diarre. tur for dom att jag ar frisk sa jag kan ta hand om dom.

idag har jag akt runt till fyra bokaffarer, men bara en av dom hade second hand bocker. jag kan inte fatta att det ar sa daligt med bokaffarer i en san stor stad (over 1 miljon pers) som har hur mycket turister som helst. pa alla andra stallen vi varit pa hittills har det varit mycket battre. jag gar runt och slapar pa minst sex utlasta bocker som jag vill byta bort.

det har varit daligt vader dom tva senaste dagarna, det har varit mulet och regat lite. inatt askade det jattemycket. men idag har solen tittat fram igen.

3 Responses to nu ar det sjukligt