browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

God Jul

Posted by on 24.12.2004

God Jul pa er!
Det marks inte inte ett dugg att det ar jul, for nan vecka sen sa var et en jultomte som gick omkring och tiggde pengar men annars ar allt som vanligt.
Vi var pa Trancefest for tva natter sen, mycket kul. Vi gick och la oss som vanligt men satt klockan pa 3(pa natten) sen var det bara en halvtimmes promenad till Bamboo Forest, ett festomrade ute i skogen. Omradet bestar av en dansdel som ar svagt upplyst(inga blinkande grejer) sen ar det chai-te avdelningen dar man sitter pa tunna mattor pa backen och dricker chai kaffe eller ater kakor. Vi gick hem kl 10, folk fortsatter att dansa till solen ar ovanfor traden sa att det blir for varmt. Som sagt, mycket kul var det. Vi ska pa en till fest ikvall, uppe pa en kulle som vetter mot havet. Sen ar det bara nagra dagar kvar till fullmane, da blir det en full moon party, forhoppningsvis pa stranden som ar den helt klart haftigaste festplatsen. Det ar inte sa manga strandfester for arrangorerna maste muta polisen for dom får igentligen inte ha fest pa stranden eller i overhuvudtaget spela musik pa natten.

I onsdas sa var vi på den enorma Anjuna Flee Market, den storsta samlingen krimskramsforsaljare i hela indien. Jag kopte en ny devilstick, inte for att jag behovde utan far att ha en reserv. Helt otippad sa at vi den godaste pizzan vi nagonsin har atit i indien, det var en indisk gubbe som salde dom och det var morotter och blomkal pa men enligt indiska mått mätt sa var dom helt underbara.

jaja
Men forutom att forsoka luska ut var nasta fest ar sa gor vi inte sa mycket, annika gor ivag och solar och badar varje dag. och jag sitter och laser eller tranar med pois eller devilsticks. Jag har traffat en japan som haller pa att lara mej nya poistrick, sa jag tranar mycket.
Sa har kommer det att vara ett tag framover, nar vi fortsatter soderut sa kommer det bara att vara solochbad. Sa det kanske kommer att vara lite snalt meedd dagboksinlagg ett tag.
Men, vi haller pa att ladda upp bilder nu iaf sa att ni antligen ska fa se hur vi har det.
Ha det sa kul ikvall nu da.
Go jul

2 Responses to God Jul