browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

sista dagen pa stranden

Posted by on 05.02.2005

ja, idag har man spenderat sista dagen pa stranden for resten av den har resan. lite trakigt. blir ett dopp i ganges nar vi kommer till rishikesh, men det ar ju inte riktigt samma sak.

stranden har ar helt underbar iaf. mycket battre an i goa. vattnet ar gront och helt klart och det ar jattevarmt, sakert minst 25 grader. stranden ar som sagt inte sa lang men ratt sa bred och det ar aldrig sa mycket manniskor dar sa man far latt plats utan att trangas. och inga strandforsaljare forutom en som saljer frukt! det ar det basta av allt, att kunna ligga utan att bli stord varannan minut som man bli i goa.
det finns en till strand ocksa, en pytteliten, ca 50 m och 5 m bred med svart sand. upptackte den forst idag. det enda som ar daligt har ar att det ar valdigt stromt och ganska stora vagor. men jag gar inte langre ut an tills jag har vatten till midjan. pa den storre stranden gar det fyra livvakter som blaser i visselpipor om man badar dar det ar farligt.

imorgon ska vi aka till ett wildlife sanctuary, periyar tror jag att det hette. det ska bli kul, det blev aldrig nat sant besok pa forra resan. kalle kanner sej lite smatt krasslig, feber kanske, hoppas det gar over tills imorgon.

One Response to sista dagen pa stranden