browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

pushkar annu en gang =)

Posted by on 22.03.2005

den 18:e lamnade vi darjeeling for att ta oss till delhi och sen vidare mot pushkar. den blev en lang resa. forst 3 timmar jeeptaxi till tagstationen i new jalpaiguri och darifran 13 timmars tag till patna. vi kom fram 4 pa morgonen i patna och fick vanta pa tagstationen till 11.00 nar taget mot delhi gick. till delhi kom vi 6.00 (den 20:e) och fick vanta till kl 8 innan vi kunde kopa tagbiljett till pushkar. vi bestamde oss till slut att aka tillbaka dit, kanske hinner vi med rishikesh ocksa senare. taget till ajmer gick 15.00 och vi kom fram 24.00.
medan vi vantade pa taget i delhi begav vi oss till ett stalle som hade mac donalds och dominos pizza alldeles bredvid varandra. vi borjade med en varsin pizza, men dom minsta pizzorna ar valdig sma dar, sa efter en timme ute i solen och varmen at vi varsin vegburgare och glass pa mac donalds. kalle var sa hungrig att han at tva. jag fattar inte att han kan vara sa smal sa mycket som han ater. det var underbart gott efter tva dagar med acklig thali pa tagen.

pushkar ligger en halvtimmes resa fran ajmer, men eftersom vi kom fram mitt i natten ar det jattedyrt att aka taxi dit, sa vi tog in pa ett hotell i ajmer. tre hela dagars resande och tva natter utan att fa sova ut var vi valdigt trotta.
nasta morgon tog vi buss och var antligen framme i pushkar, tredje gangen for mej och kalle. vi bor sjalvklart pa om hotell och njuter av att kunna bada i poolen for det ar valdigt varmt har.

Comments are closed.