browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

McLeod Ganj

Posted by on 12.04.2005

internet har varit jattesegt har och strommen gar ibland, men antligen har vi hittat ett snabbt internetstalle.

vi har varit har i nagar dagar nu och trivs verkigen. det har blir sista stallet i indien innan vi aker till delhi och agra. maten ar jattegod har, nastan alla restauranger har tofu (som annars ar ovanligt i indien) och en massa goda efterratter som choklad mousse.
kalle ater momos (fyllda pastaknyten, typ ravioli) varje dag, man kan kopa fem for 10 rs pa gatustand, men dom ar inte sa goda. kalle ater bara for att det a billigt. men nu har han blivit sjuk, och vi misstanker att det beror pa momosen, for henrik och jag har inte atit av dom och vi mar bra.

dom har flera hemmabiostallen som visar nya filmer och dokumentarer om tibet. det kostar bara 30 rs men kvaliteten pa dvd filmerna ar inte alltid den basta. vi har kollat pa en film varje dag, varav tva tibetdokumentarer, och fler lar det bli.

vi har haft jattetur med vadret. i rishikesh traffade vi ett par svenskar som nyss hade varit i dharamsala och det hade regnat hela tiden for dom. vi har haft solsken varje dag sa det har varit lagom varmt. det var mycket kallare i darjeeling.

vi bor otroligt billigt ocksa, kalle och jag betalar 75 rs for ett dubbelrum med delad toa. varm dusch kostar 10 rs. henrik sover i ett dorm som kostar 30 rs.

Comments are closed.