browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

massa god mat

Posted by on 19.04.2005

det har ar den basta staden i inden nar det galler restauranger iaf. det finns akta koreanska, japanska, thailandska och en fransk restaurang har, alltsa manniskor fran dom landerna som har startat en restaurang. inte som alla ”italienska” restauranger som finns overallt i indien som har indiska agare och kockar som gor sin version av italiensk mat. det blir aldrig bra.

idag at jag pa en japansk restaurang, veg sushi, miso soppa och nagra smaratter. det var ganska gott, men jag gillar inte sushi sa himla mycket. kalle at en tomat och basilika paj pa en fransk restaurang som var jattegod och jag tog en chokladkaka. for nan dag sen at vi pa den thailandska restaurangen, men vi fick ratt trakig mat som var dyr. vi har atit pa en koreansk restaurang ocksa som hade jattegod mat.

igar var vi pa en restaurang som har open mic varje mandag, alltsa att folk far sjunga, lasa poesi eller beratta historer. det var litedaligt med upptradande sa den amerikanska killen som holl i allt fick sjunga och spela gitarr mest, men en tant berattade en gammal irlandsk keltisk historia och nagra tibetaner sjong nagra tibetanska sanger. det var jatteroligt, synd att vi inte upptackte den restaurangen tidigare. god mat hade dom ocksa.

Comments are closed.