browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En fest blev det

Posted by on 28.01.2005

Var ett tag sen nu. Sa vad har hant da? Inte sa jatte mycket egentligen. Min mage har blivit dalig och nu ar den ratt sa okay igen. Syster har fixat dreads, jag och Kalle letade henne i 3 timmar efter vardens samsta vagbeskrivning da. Vi har misslyckats gatt pa en rave fest. En taxi chaffis sa att den fest vi skulle pa var installd. Da hade vi klivit upp tra pa natten och gatt en bit. Bara att vanda hem till sangen da.

Dagen efter var det en ny fest. Uppe tre pa natten gick till Anjuna fran Vagator. Gick till Bamboo forest dar festen var. Dansade till solen tittade fram, da slutade DJ. At frulle sen harde vi mera musik. Gick till den musiken och det var en annan rave fest som startat. Inte sa bra sa vi gick till bussen. Syster blev jatte arg for vi inte ville projsa 100rs pa en taxi. Hon var lite trott. Runt ett kanske vi var hemma igen och sov sa sott.

Jag har gjort nagra saker man bara maste gara i Indien. Trampa i koblaja. Akt en buss dar man far sta och trangas med 20 indier i nagra kilometer. Sen ska man ut och man ar langst bak och har alla 20 indier i gangen framfor sig. Inte sa roligt men det gar att komma ut. Blivit sur pa en riksha chaffis for han tog 5rs (mindre an en svensk krona) extra nar han inte hade vaxel. Fan det ar natt mer som jag glomt bort ocksa. Ha det bra till nasta uppdate.

2 Responses to En fest blev det