browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Det gar inte att inte kliva i bajs

Posted by on 20.02.2005

Vi har varit i Varanasi nu i fem dagar och har inte lyckats gjort mycket mer an att se nagra lik brannas nere vid floden.
Vi bor i gamla stan som ar en stor labyrint med 1,5 meter breda gator fulla med kobajs dar kor, indier, turister och motorcyklar tranger sig fram. Det ar sa jakla svart att hitta har, vi kommer jamt ut vid ganges eller bilgatan vid helt andra stallen an man trodde att man var pa vag. Lite beror det pa att henrik och jag har varit lite daliga i maggarna i nan dag nu sa vi har hallit oss nara hotellet. Vi drack en dalig apelsinjos, jag ar pa battringsvagen och ater normalt efter en sangligande dag men Henrik som ”ville vara riktigt saker” pa att det var apelsinjosen vi blev daliga av drack en till och ar nu sa dalig att han knappt kan rora pa sig. Vi har idag fatt i honom 2 agg och lite appeljos(tetrapack) men om han inte ar battre tills i morn sa kanske vi maste ga til farbror doktorn med honom.

Henrik och jag ar lite sugna pa att ta trumlektioner, det finns massa musik- och yogaskolor har. Musiklektioner kostar ca 8 kr per timme.

Forresten sa blev annika stangad i rumpan av en kossa, men det gick bra.

4 Responses to Det gar inte att inte kliva i bajs